Kelsaláta tahinivel | Kertkonyha - Vegán receptek, főzőtanfolyamok
Kelsaláta tahinivel

20140715 tahinis-kelsaláta (500x374)
A kelkáposzta jóval többet tud, mint a közismert főzelék. Fogyaszthatjuk például nyersen, egyedi ízt ad a salátánknak, ráadásul így megmarad benne minden finom tápanyag is.

Nagyon jól passzol a tahini telt ízéhez, a szeder pedig még jobban kiemeli az egyes karaktereket.

Hozzávalók egy nagy tál salátához:

Tovább

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.