Káposztás krumpli kosárkák | Kertkonyha - Vegán receptek, főzőtanfolyamok
Káposztás krumpli kosárkák

20141023 parolt_kaposzta_krumpliban (500x372)Ebben az ételben több dolgot is nagyon szeretek:
1. Hagyományos ízek találkoznak, de mégis új formában.
2. Nem kétséges, hogy egy valódi rostbombával állunk szemben.
3. A párolt káposzta karamellizált leve pecsenyésen odakap a krumpli alatt, ami mennyei.
4. Rengeteget lehet belőle enni.

Hozzávalók négy adaghoz:

Tovább

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.