Party golyók | Kertkonyha - Vegán receptek, főzőtanfolyamok
Party golyók

20150128 rizsgolyó (500x326)Vendégeket várunk, mi legyen az a rántott, aminek egyáltalán nem árt, ha áll kicsit, vagyis bőven ki lehet szellőztetni a buli előtt? Legyen laktató és különleges is, olyan, amiről beszélnek, és próbálják kitalálni, mi minden finomság lehet benne. Legyen gyors és egyszerű elkészíteni, legyen mutatós, sőt, szép!
Sokat kérünk? Nem, inkább sokat csináljunk belőle, mert gyorsan elkapkodják majd ezeket a rizses, zöldséges party golyókat.
Bónusz: gyerek-kompatibilitásra is tesztelve. :)
Hozzávalók:

Tovább

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.