Brokkoli torzsája krémleves | Kertkonyha - Vegán receptek, főzőtanfolyamok
Brokkoli torzsája krémleves

Az ember vesz egy fej brokkolit… Kérdem én, miért van akkora torzsája, hogy a súly felét ott fizetem ki?
Értem én a zöldségeseket… De akkor már inkább nem a kukába szeretném dobni, hiszen levesnek a legjobb lesz, a torma meg nagyon jól kiemeli az ízeket.

Hozzávalók 1-2 adaghoz:

  • 200 g brokkoli torzsa
  • 1/4 fej vöröshagyma
  • 1 kávéskanál torma
  • 3 evőkanál olaj
  • só, bors
  1. Olajon pirítsuk meg a felaprított hagymát.
  2. Dobjuk rá a feldarabolt torzsát.
  3. Fűszerezzük, és öntsük fel 2 dl vízben feloldott tormával.
  4. Főzzük puhára fél óra alatt, majd turmixoljuk össze.

 

Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 40 perc

További recepteket ITT találsz.

 
Iratkozz fel a Hírlevélre, és mellé töltsd le ITT két ajándék receptfüzetünket!
Szupergyors Édességek és Szupergyors Vacsorák receptfüzetkönyvek (150x90)_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.