Vegán bolognai spagetti | Kertkonyha - Vegán receptek, főzőtanfolyamok
Vegán bolognai spagetti

Annyi milánóit meg napolitanát ettem már vegánként, hogy a fülemen jön ki. Nem így a hároméves lányomnak, de ez más tészta. ;)

Szóval, éppen ideje volt egy klasszik vegán bolognainak, ami ráadásul nem szójás, nem is szejtános, hanem csak úgy, a maga egyszerűségében karfiolos! Vagyis egy igazi SUPERFOOD adja az alapját. Az élet szép! :)

Ennek ellenére döbbenetesen nem kesernyés vagy karfiolízű.
Az esetlegesen megmaradt szósz fantasztikus szendvicskrémnek is, a csemege ubi meg mindenre felteszi a koronát.

Ha tetszik ez a recept, nézz be a Mindennapi Superfood főzőtanfolyamra is, várlak szeretettel!

Hozzávalók 4 személyre

  1. A marhahúspótlót keverjük össze a paradicsompürével, és adjunk hozzá 2-3 dl vizet, hogy krémes állagot kapjunk.
  2. Halmozzuk a szószt a kifőtt tészta tetejére.

Jó étvágyat!

Ez egy vegán recept volt. :)
Hasonló recepteket ITT találsz még.

Ha itt feliratkozol, a legújabbakat mindig frissen kapod majd a postaládádba. :)

Nézd meg a legújabb Kertkonyha főzőtanfolyamokat:
Kezdő Vegán
Vegán MUST HAVE – a kötelező alapcsomag
Növényi Tejek és Tejtermékek I
Növényi Tejtermékek II
A Mindennapi Superfood
Kezdő Vegán Angol nyelven

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.