Rólam | Kertkonyha

Rólam

2007-ben történt, hogy kedves barátom nekifogott a Vegetáriánus élet c. könyv lefordításának, és odaadta a kéziratot, hogy olvassam át. Ebben a könyvben nem volt egyetlen recept sem, viszont a húsevés egészségügyi, környezeti és állattartási vonzatai annál inkább.
Még a felénél sem tartottam a 150 oldalas könyvnek, amikor összeállt a kép. Én vegetáriánus vagyok, és semmi kétségem nem volt többé afelől, hogy számomra ez a helyes út.

Eltelt pár év, és jobban megismerve a tej- és tojásipar működését, ezen élelmiszerek szervezetre gyakorolt hatását, pár éve áttértem a vegán táplálkozásra.

Azóta rengeteget főztem, és meggyőződésem, hogy ezek az ételek nemcsak sokkal egészségesebbek, de legalább ugyanolyan finomak is, mint a hagyományos, állati eredetű változatok.

Miben segíthetek neked?

Szeretném megosztani azokat a tapasztalatokat, házias recepteket és főzési praktikákat, amik nekem már beváltak.

 

  • Ha szeretnél egészségesen táplálkozni, de megőriznéd a hagyományos ízeket is, akkor böngéssz kedvedre.
  • Ha úgy szeretnél vegán ételeket főzni, hogy mindennapos alapanyagokat tartasz otthon, akkor is ajánlom a receptjeimet.
  • Ha szeretnél eljönni egy jó hangulatú estére, ahol együtt készítünk ételeket és finomakat eszünk, akkor is jó helyen jársz, rendszeresen tartok főzőtanfolyamokat.

 

 

 

 

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat